Urheilugaalan 2020 ilmoittautuminen avattu
11.12.2019 16:05 Uutiset / Urheilugaala Keski-Pohjanmaa

1.2.2020 pidettävän XII Keski-Pohjanmaan urheilugaalan ilmoittautuminen on avattu

Keski-Pohjanmaan urheilugaala kokoaa jälleen yhteen maakunnan urheilu- ja liikuntaväen juhlistamaan urheiluvuotta 2019. Tapahtumassa palkitaan noin kolmisen kymmentä urheilijaa, valmentajaa, seuratyöntekijää, taustavaikuttajia, kuntia ja muita ansioituneita.

Järjestyksessään 12. maakunnallinen urheilugaala pidetään Kokkolassa Snellman-salissa. Gaalassa palkitaan runsaasti liikunta- ja urheilukulttuurin eri toimijoita. Ilta huipentuu vuoden urheilijan valintaan ja julkistamiseen. Gaalan juhlapuhujaksi on saatu Opetus- ja kulttuuriministeriön liikunnan vastuualueen johtaja Tiina Kivisaari. Gaalassa palkitaan myös Keskipohjanmaa-lehden mitaliurheilijat ja tunnustuspalkintojen saajat.
Illan viihteellisestä ohjelmasta vastaa Konservatorion musiikin opiskelijoita mm. harmonikka-duo Vilma Wiren ja Johannes Koivisto.
Illan ja etko-seminaarin juontajavieraaksi saapuu urheilun ystäville TV:stäkin tuttu urheilujuontaja Ville Klinga Lahdesta.

Ennen gaalailtaa urheiluväkeä kutsutaan mukaan toisen kerran järjestettävään päättäjäseminaariin - gaalan etkotapahtumaan. Sokos Hotel Kaarlessa iltapäivällä järjestettävään seminaariin on saatu puhujiksi mm. Olympiakomitean huippu-urheilujohtaja Mika Lehtimäki, Opetus- ja kulttuuriministeriön johtaja Tiina Kivisaari, kansainvälisen Koripalloliiton hallituksen jäsen Antti Zitting sekä edustaja Jyväskylän kaupungin Hippos-hankkeesta.

Urheiluseuroilla, kunnilla ja miksei yrityksilläkin on hieno mahdollisuus palkita vapaaehtoisiaan tai työntekijöitään viihteellisellä ja ohjelmallisella gaalaillallisella. Gaalaliput ovat ryhminä (4 tai 6 henkeä) ja vuoden vaihteeseen mennessä hankittuna hieman edullisemmat normaali hintaa.

Urheilugaalan ilmoittautuminen ja illalliskorttien hankinta on nyt auki os. www.kepli.ingo.fi


   
Urheilugaala Keski-Pohjanmaa
«  Maaliskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtumat
 
 Aikajanatapahtuma
 
 Äänestys
Kategoriat