13. Keski-Pohjanmaan Urheilugaala siirtyy
2.12.2020 14:25 Uutiset / Urheilugaala Keski-Pohjanmaa

Koronatilanne pakotti järjestäjät ennakoimaan ja siirtämään urheilugaalaa keväämmälle

KESKI-POHJANMAAN URHEILUGAALA SIIRTYY

Keski-Pohjanmaan Liikunnan hallitus päätti siirtää tammikuun lopulle suunnitellun 13. Keski-Pohjanmaan Urheilugaalan huhtikuun puoliväliin. Samalla juhlan pitopaikka vaihtuu Snellman-salilta Kokkolasaliin. Gaalan uusi ajankohta on lauantai 17.4.2021.

Keski-Pohjanmaan Urheilugaalasta on muodostunut vuosittainen alueellisen urheiluyhteisön suuri palkitsemisjuhla. Gaala kokoaa lähes 200 osallistujaa paikan päälle. Urheilugaalan tavoitteena on vahvistaa suomalaisen urheilun ja liikunnan kansalaistoiminnan arvostusta ja yhteisöllisyyttä sekä palkita eri kategorioissa liikuntakulttuurin eri toimijoita. Tilaisuudessa nostetaan esille edellisen vuoden huippuhetkiä sekä vuosikymmeniä kestäneitä merkittäviä uria maakunnallisen liikunnan ja urheilun hyväksi tehdystä työstä.

Gaalan palkitsemiset valmistellaan kuitenkin vielä loppuvuoden aikana. Kunnilta ja lajeiltapyydetään palkittavien henkilöiden nimiä ja saavutuksia joulukuun puoliväliin mennessä.

- Keplin hallitus ja palkintoraati päättävät tammikuun aikana eri kategorioiden palkittavista urheiluvuoden 2020 ollessa vielä kesken. Koronaepidemialla on ollut jonkin verran vaikutuksia urheilu- ja liikuntavuoteen, toteaa keplin toimistolta järjestelytiimistä aluejohtaja Petri Harsunen.

- Tilanne tällä hetkellä on koronan takia kokoontumisten osalta haastava. Toivottavasti koronaepidemia laantuu talven ja kevään aikana ja ihmiset uskaltavat lähteä liikkeelle osallistumaan yhteishenkeä kohottaviin tapahtumiin, Harsunen lopuksi toteaa.

Lisätietoa:

Keski-Pohjanmaan Liikunta ry

Petri Harsunen
0400-365 607
petri.harsunen(a)kepli.fi

www.kpurheilugaala.fi


   
Urheilugaala Keski-Pohjanmaa
«  Maaliskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Tapahtumat
 
 Aikajanatapahtuma
 
 Äänestys
Kategoriat