top of page
Handshake

Yhteistyökumppanit

Keski-Pohjanmaan Urheilugaalan yhteistyökumppanit ovat tapahtuman taloudellisia tukijoita tai erilaisia palveluyhteistyökumppaneita. He ovat mahdollistamassa alueemme urheilijoiden palkitsemista sekä ikimuistoista tapahtumaa.

Pääyhteistyökumppanit

konttoripiste logo.jpg

Keski-Pohjanmaan Konttoripiste Oy

    Kokkolalainen yritys on tukenut alusta alkaen tapahtuman järjestelyjä.Yritys tukee tapahtuman markkinointiviestintää, tukee vuoden urheilijaksi valittua urheilijaa valmennusstipendillä. Pääyhteistyökumppanilla on edustus myös gaalan palkintoraadissa.

S_KPO.png

KPO

    Maakunnallinen Osuuskauppa KPO on tukenut alusta alkaen tapahtuman järjestelyjä. Yritys tukee tapahtuman markkinointiviestintää sekä myöntää vuoden nuoreksi urheilijaksi valitulle 16-23 vuotiaalle urheilijalle kolmivuotisen valmennusstipendi. Yhteistyökumppanilla on edustus palkintoraadissa.

töplussa.png

Työplus Oy


  Työterveyspalveluja tarjoava Työplus oy tuli mukaan tapahtumien yhteistyökumppaneihin vuodesta 2018 alkaen. Yritys tukee palkintostipendillä vuoden terveysliikuntatyön palkinnon saajaa. Työplus oy:lla on edustus Urheilugaalan palkitsemisryhmässä.

kpedu logo.png

Kpedu

  Kpedu järjestää nuorille ja aikuisille ammatillista koulutusta kuudessa yksikössä Kokkolassa, Kannuksessa, Kaustisella, Perhossa, Pietarsaaressa.

intersport kokkola logo.png

Intersport Kokkola

  Urheilu- ja liikuntavarusteita tarjoava kokkolalainen yritys ja sen yrittäjäpariskunta on tullut mukaan yhteistyökumppaniverkostoon 2020 gaalaan. Yritys tukee kuntien palkitsemisia lahjakortein

Keskipohjanmaa.JPG

Hilla-Group

Hilla-Group on tapahtuman mediakumppani. Tapahtuma näkyy maakuntalehdessä, jossa toteutetaan ensi kertaa joulukuussa 2016 yleisöäänestys vuoden keskipohjalaisesta urheiluteosta. Tammikuussa 2017 jaetaan ensi kertaa maakuntalehden arvokkaimmat palkinnot kultamitali, hopeamitali ja hopeakoru sekä tunnustuspalkinnot. Lehden urheilutoimituksen esimies kuuluu palkintoraatiin.

KePUTsporttisaitti.jpg

Keski-Pohjanmaan Urheilun Tukijat

Pitkäaikaisena yhteistyökumppanina toiminut Keput on tukemassa myös vuoden 2021 Urheilugaalaa.

liitto.png

Keski-Pohjanmaan liitto

  Maakuntaliitto on tukenut tapahtuman järjestelyjä ja näkyy tapahtuman markkinointiviestinnässä. Maakuntaliitosta on edustus palkintoraadissa

urheilugaala2.1200x0.png

Suomen Urheilugaala

Suomen Urheilugaala ja maakunnalliset gaalat tekevät yhteistyötä tapahtumien kehittämisessä, markkinoinnissa ja brändäyksessä.

yle logo.webp

YLE Keski-Pohjanmaa 

 

Tapahtuman pääjuontajana on toiminut alusta alkaen Petri Kuikka YLE Keski-Pohjanmaalta.YLE on saanut näkyvyyttä tapahtuman markkinointiviestinnässä.YLE:n edustaja on mukana palkintoraadissa.

Veikkaus blue.JPG

Veikkaus Oy

Veikkaus tukee suomalaista urheilua ja haluaa olla mukana tukemassa maakunnallisia urheilugaalojen palkitsemisia eri tavoin. Vuosittain sovitaan yhteisistä palkitsemisista Veikkauksen edustajien kanssa. Jokeri-palkintoon kuuluu hyväntekeväisyysstipendi, jonka saaja saa itse päättää lahjoituksen kohteesta.

bottom of page