Handshake

Yhteistyökumppanit

Keski-Pohjanmaan Urheilugaalan yhteistyökumppanit ovat tapahtuman taloudellisia tukijoita tai erilaisia palveluyhteistyökumppaneita. He ovat mahdollistamassa alueemme urheilijoiden palkitsemista sekä ikimuistoista tapahumaa.

Pääyhteistyökumppanit

Keski-Pohjanmaan Konttoripiste Oy

    Kokkolalainen yritys on tukenut alusta alkaen tapahtuman järjestelyjä.Yritys tukee tapahtuman markkinointiviestintää, tukee vuoden urheilijaksi valittua urheilijaa valmennusstipendillä. Pääyhteistyökumppanilla on edustus myös gaalan palkintoraadissa.

Työplus Oy


  Työterveyspalveluja tarjoava Työplus oy tuli mukaan tapahtumien yhteistyökumppaneihin vuodesta 2018 alkaen. Yritys tukee palkintostipendillä vuoden terveysliikuntatyön palkinnon saajaa. Työplus oy:lla on edustus Urheilugaalan palkitsemisryhmässä.

KPO

    Maakunnallinen Osuuskauppa KPO on tukenut alusta alkaen tapahtuman järjestelyjä. Yritys tukee tapahtuman markkinointiviestintää sekä myöntää vuoden nuoreksi urheilijaksi valitulle 16-23 vuotiaalle urheilijalle kolmivuotisen valmennusstipendi. Yhteistyökumppanilla on edustus palkintoraadissa.

Keski-Pohjanmaan liitto

  Maakuntaliitto on tukenut tapahtuman järjestelyjä ja näkyy tapahtuman markkinointiviestinnässä. Maakuntaliitosta on edustus palkintoraadissa

Intersport Kokkola

  Urheilu- ja liikuntavarusteita tarjoava kokkolalainen yritys ja sen yrittäjäpariskunta on tullut mukaan yhteistyökumppaniverkostoon 2020 gaalaan. Yritys tukee kuntien palkitsemisia lahjakortein

Kpedu

  Kpedu järjestää nuorille ja aikuisille ammatillista koulutusta kuudessa yksikössä Kokkolassa, Kannuksessa, Kaustisella, Perhossa, Pietarsaaressa.

Palveluyhteistyökumppanit

Keskipohjanmaa-lehti
  Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oy/Keskipohjanmaa-lehti on tapahtuman mediakumppani. Tapahtuma näkyy maakuntalehdessä, jossa toteutetaan ensi kertaa joulukuussa 2016 yleisöäänestys vuoden keskipohjalaisesta urheiluteosta. Tammikuussa 2017 jaetaan ensi kertaa maakuntalehden arvokkaimmat palkinnot kultamitali, hopeamitali ja hopeakoru sekä tunnustuspalkinnot. Lehden urheilutoimituksen esimies kuuluu palkintoraatiin.

YLE Keski-Pohjanmaa
  Tapahtuman pääjuontajana on toiminut alusta alkaen Petri Kuikka YLE Keski-Pohjanmaalta.
YLE on saanut näkyvyyttä tapahtuman markkinointiviestinnässä.YLE:n edustaja on mukana palkintoraadissa.

Palkinto-Keisari
  Palkintopystit on lahjoittanut kokkolalainen kultasepänliike Palkinto-Keisari.

Vakkurin Kukka
  Palkittujen kukat on lahjoittanut kokkolalainen Vakkurin Kukka.

Compass Group Finland

  Tunnettu ravintola-palveluja tarjoava Compass Group tarjoaa uusissa tiloissa tapahtuman illallisen sekä vastaa tapahtuman juomatarjoilusta paikan päällä.

Veikkaus
  Veikkaus tukee suomalaista urheilua ja haluaa olla mukana tukemassa maakunnallisia urheilugaalojen palkitsemisia eri tavoin. Vuosittain sovitaan yhteisistä palkitsemisista Veikkauksen edustajien kanssa. Jokeri-palkintoon kuuluu hyväntekeväisyysstipendi, jonka saaja saa itse päättää lahjoituksen kohteesta.

Suomen Urheilugaala
  Suomen Urheilugaala ja maakunnalliset gaalat tekevät yhteistyötä tapahtumien kehittämisessä, markkinoinnissa ja brändäyksessä.

Keski-Pohjanmaan Liikunta ry

Torikatu 16 A 2

67100 KOKKOLA

toimisto@kepli.fi

© 2021 Keski-Pohjanmaan Urheilugaala